Trainingsavonden ‘Veilig in de Winkel’ in Roermond

agressie overvalIn de gemeente Roermond worden op 2 en 9 november twee trainingsavonden ‘Veilig in de Winkel’ georganiseerd door het Servicepunt Detailhandel Roermond. Deze gratis trainingen worden gerealiseerd voor winkelmedewerkers, ondernemers en bedrijfsleiders werkzaam in de detailhandel in de gemeente Roermond.

De laatste tijd werden er bij de adviseurs van het Servicepunt Detailhandel Roermond meerdere signalen ontvangen van Roermondse ondernemers over een stijgend aantal overvallen. Daarom worden er voor Roermondse ondernemers deze gratis trainingen aangeboden. Ook de gemeente Roermond benadrukt het belang van de trainingen, en steunt het Servicepunt met haar medewerking. De burgemeester Henk van Beers zal beide trainingsavonden openen.

De intentie van de trainingen is om ondernemers en diens personeel voor te bereiden en meer zelfvertrouwen te geven bij momenten zoals overvallen, agressie en diefstal. In de trainingen worden ervaringen gedeeld, maar ook overvallen gesimuleerd met behulp van professionele acteurs. Tijdens de training zullen antwoorden gegeven worden op vragen zoals: Wat is de beste manier van handelen tijdens een overval? Wat gebeurt er na afloop? En hoe kun je een overval voorkomen?

Een gedachte over “Trainingsavonden ‘Veilig in de Winkel’ in Roermond

Reacties zijn gesloten.